Om internetbutiken Charlies Music

Charlies Music nya internetbutik

Hej och välkomna! Detta är den nya internetbutiken, som jag håller på och bygger på. Den ska vara bättre än den gamla jag hade för några år sen. Denna butik är mobilanpassad och för surfplatta också. Jag har börjat sälja igen nu 2021 på internet efter några års uppehåll.
Det finns två typer av produkter:
1. De varor som finns i butik, kan skickas direkt. 1-7 dagar skickas en gång i veckan.
2. Och de varor med leveranstid 2-4 veckor. Produkter märkta (*2-4v.) 
Med reservation för tull, leverantör och Corona restriktioner. 


Charlies Music: auktioner på Tradera

Har också tagit paus från Tradera några år men är igång igen. Här kan ni också handla av mig. Observera priserna kan skilja beroende på om köpare budar mot varandra. Priser kan också variera på efterfrågan samlarobjektet på hur många jag har kvar t.ex. om jag skulle ett överskott en t-shirt modell i XL så kanske jag säljer den billigare än en Medium som jag kanske bara har en kvar av. Speciellt när de inte tillverkas längre eller är av en speciell årgång. Det kan hända att ett t-shirt motiv som första gången trycktes 2001 kan tjugo år senare tryckas igen då står det årtal 2021  och är nyproduktion.
Skulle det tas ur produktion så är det ju också ett samlarobjekt fast inte lika gammalt.

Festivaler & marknader

Har sålt genom många år på musikfestivaler marknader. Många mil, har det blivit och mycket packande in och ut ur skåpbilen, och byggande av tält och marknadsställning.
I varierande väder allt från regn, vind, sol och kyla. Och till med storm, snö, lera och översvämning har man genomlidit.
En speciell livstil som har ändrats sen jag följde med min far sen 70-talet när jag var en liten grabb. Vissa moderniteter som mobil och internet har tillkommit sen dess, och kontokort och Swish.
Tyvärr har tiden stått stilla när det gäller utedass som har slut på handsprit och toapapper på festivaler,  men det kanske blir ändring på det efter denna pandemi med Korona Covid 19.
Eller så läggs marknader festivaler ner eftersom arrangörerna vill inte investera människors hälsa.

 

Korona Covid 19

Är mycket tveksam till om jag ska börja sälja igen på marknader och festivaler eftersom jag har märkt att folk är väldigt slarviga, iallafall här i Sverige, med att hålla avstånd, använda munskydd och använda handsprit, bara en sån enkel sak som att sprita händerna när det finns såna möjligheter i ingången till mataffären och folk struntar i det, till och med när det är fotocell och man behöver inte ens röra  vid en handpump.

Nu pratar jag av egen erfarenhet, min gamla far var allvarligt sjuk i Korona, så de människor som inte tar Covid på allvar är en skam. Synd att det finns de som som skäms och vågar inte ta på ett munskydd (med ursäkten att när andra har det inte) när de är handlar i mataffären eller liknande.
Eller ännu värre de som jobbar i en butik, eller någon annanstans där det finns människor i rörelse, borde vara ett föredöme, till andra människor och visa att de inte vill smitta ner de tusentals besökarna varje dag.

Man kan föra vidare viruset på många sätt, dagarna innan man känner sig sjuk, bär ni på viruset och smittar i olika grad. Och viruset finns i luften i minst 3 timmar i butiken eller annan inomhusmiljö.
Och man behöver inte vara sjuk, man kan även ha haft viruset och smitta andra om man kommer kontakt med det igen.

Jag hoppas jag får mitt vaccin, men jag ska fortsätta använda munskydd som ett gott exempel och visa att jag använder handsprit.

Tyvärr tror jag folk inte förstår att de kan föra vidare viruset eller någon ny mutation om de inte sköter sig.

Så vågar jag ge mig ut igen på festivaler? Eller överhuvudtaget vistas bland människor, vi får se…

Några ord om vårat team

Vi som jobbar hos charliesmusic

Nu sköter jag allt ensam, här i denna webbshop,
och de olika yrketsrollerna ser du här:

Charlie

Verkställande Direktör

och slavdrivare

Charlie

Marknadsansvarig

bygger marknadsstånd

Charlie

Trucker Lastbilsförare till och från festivaler

Charlie

Webbshopsbyggare och webbdesigner & fotograf

Charlie

Sekreterare svarar på mail och ibland i telefon

Charlie

(Packåsnan) Packar dina varor och skickar.

Förfölj mig

Jag ska modernisera mig senare och lära mig dessa social medier som Facebook, Youtube, Twitter m.m. och vad som är nödvändigt för att nå ut. Ni får gärna komma med tips på vart man ska synas.

Tillvidare får ni gärna handla här. 
Med vänlig hälsning
Charlie

Worldwide Shipping

I send also inside Europe and rest of the world. 

Contact me for shipping cost.

Olika produkter

Samlarobjekt i nyskick från 70-80-90-talet , och framåt. Även nya beställnings varor.

Erbjudanden

Håll utkik efter erbjudande i butiken eller kuponger. Eller kontakta charliesmusic

Säkra betalningar

Just nu erbjuds betalning via Swish, Paypal, & Bankkonto.

Varukorg